ÓRIÁSI VEP SIKER: 2019-ES REZSICSÖKKENTÉSI BÓNUSZ JAVASLATUNK UTOLSÓ ELEMÉT, A ZÖLD CSOK-OT IS ELFOGADTA A KORMÁNY ÉS AZ MNB

A Virtuális Erőmű Program (VEP) eddigi legnagyobb sikere: hamarosan mindenki számára elérhető lesz az MNB és a Kormány részére a VEP tulajdonosa által kidolgozott és a napokban elfogadott "Zöld CSOK" megoldás.

Dr. Molnár Ferenc, a VEP tulajdonosa (https://www.molnarferencphd.hu) és vezetője még 2019-ben terjesztette a döntéshozók elé "Rezsicsökkentési Zöld Bónusz csomag" néven azt a szakmai javasltát, amely többek között a CSOK-hoz kapcsolódó további zöld beruházási kedvezményre irányuló részeket is tartalmazta.

A "Zöld CSOK" néven javasolt kamat-elengedési ötletet közel 1,5 évig tartó szakmai egyeztetések után fogadta el a Kormány és az MNB azt követően, hogy a javaslat csomag több másik eleme (50%-os lakossági épület-felújítási támogatás, stb) már korábban támogatást kapott.

Rendkívül örülünk és nagyon büszkék vagyunk!

Bővebben a programról: https://forbes.hu/.../csok-szja-otthonteremtes-novak.../


Ezúton köszönjük Dr. Szili Katalin miniszterelnöki megbízottnak, a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács tiszteletbeli elnökének és a VEP védnökének elismerő szavait a programmal kapcsolatban!

{ postion: fixed; left: 0; bottom: 0; right: 0; }